Windows 10:n uusi Cortana ja Xbox-sovellus vuotivat

Matti Robinson
14. joulukuuta, 2014 20:51

Microsoft valmistelee lehdistötilaisuutta tammikuuksi, jolloin sen on tarkoitus esitella Windows 10:n kuluttajaominaisuuksia. Ennen tammikuun 21. päivää opimme kuitenkin uutta Windows 10:stä – ja tällä kertaa mm. Cortanasta.
The Verge on nyt esitellyt vuotaneita kuvia Windows 10 build 9901:stä, joissa esiintyy uusi pöytäkoneiden Cortana-assistentti sekä Windowsin oma Xbox-sovellus. Jo aiemmin työpöytä-Cortana vuoti videoesittelyssä (kuva yllä) ja tätä ennen huhutiedot osasivat kertoa ääniassistantin uudesta kodista työpöydällä.
Uudet kuvat kertovat, että Cortana sijoittuu hakupalkkiin ja sillä voi odotetusti hakea ääni- tai tekstikomennoilla sisältöä verkosta tai tietokoneesta.
Toinen vuotaneista sovelluksista on Windowsin oma Xbox-sovellus, jolla pääsee käsiksi pääosin kaikkeen Xbox-sisältöön, mukaanlukien saavutukset ja kaupan. Sovellus ilmoittaa keskeneräisyydestä, joten muutoksia siihenkin varmasti vielä nähdään.
The Verge kertoo myös, että muutoksia on tehty mm. tehtäväpalkin animaatioihin, yhä enemmän ohjauspaneelin toimintoja sisältävään asetusvalikkoon sekä verkkokauppoihin, jotka yhdistyvät yhdeksi Windows Storeksi.
Kuvia löydät The Vergen artikkelista.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Xbox Windows 10 Cortana kuvavuoto
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.