Apple lipsautti uusien iPadien tiedot

Manu Pitkänen
15. lokakuuta, 2014 20:31

Apple lipsautti sähköisen iPad User Guide For iOS 8 -oppaan uuden version ennenaikaisesti kaikkien saataville iTunesissa. Päivitetyssä oppaassa mainitaan huomenna julkaistavat iPadit. Vuodosta uutisoi 9to5mac.
Apple lopetti versionumeroiden käytön iPadeissä vuonna 2012, jolloin se esitteli Retina-näytöllä varustetun kolmannen sukupolven iPadin. Kirjasen mukaan numerot tekevät kuitenkin huomenna paluun iPadien nimiin, sillä sen sivuilla uusiin tabletteihin viitataan nimillä nimillä iPad Air 2 ja iPad mini 3. Lisäksi kirjassa mainitaan selvästi, että molemmat uudet mallit sisältävät Touch ID -sormenjälkilukijan.
On tietysti mahdollista, joskin melko epätodennäköistä, että iTunesissa julkaistu opas on luonnosversio. Tablettien nimet eivät välttämättä ole täysin oikein. Touch ID:n osalta tietojen paikkansapitävyyttä ei ole kuitenkaan aihetta epäillä.
Jutun kirjoitushetkellä vuotanutta opasta ei ollut enää saatavilla iTunesissa, mutta kuva vuotaneesta sivusta löytyy kuitenkin kirjan esittelysivulta.

Lue myös nämä
Tägit
Apple iOS tabletit Apple iPad mini Touch ID Apple iPad Air iOS 8 Apple iPad Air 2 Apple iPad mini 3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.