SteelSeries julkaisi uudet Siberia V3 -kuulokkeet

Panu Roivas
2. lokakuuta, 2014 11:51

SteelSeries julkaisi tällä viikolla kasan uusia headset-kuulokkeita pelaajille. Mukana on myös uusi versio suosituista Siberia V2 -kuulokkeista.
Uusi Siberia-sarja sisältää neljä uutta headset-kuuloketta: Siberia V3, Siberia V3 Prism, Elite Prism ja RAW Prism.

Siberia V3:n uusiin ominaisuuksiin kuuluu muistivaahdosta valmistetut pehmusteet. Kuuloke- ja mikrofoniliitäntä on yhdistetty yhteen plugiin, ja mukana tulee erillinen adapteri niiden erottamiseksi. Vanhan mallin tapaan kuulokkeissa on sisään piilotettava mikrofoni, ja pääpanta on automaattisesti säätyvä. Hintaa Siberia V3 -headsetilla on 100€ ja on saatavilla mustana tai valkoisena.

Siberia V3 Prism siirtyy analogiliitännästä USB-versioon, ja lisää säädettävän ledivalaistuksen, jossa on 16,8 miljoonaa värivaihtoehtoa. Kuulokkeille saa myös asetettua kasan profiileita SteelSeries Enginen kautta, ja sovelluksen kautta saa myös käyttöön mikrofonin häiriöäänten vaimennuksen. Ledivalaistukselle tulee hintaa 140€.

Siberia Elite Prism on malliston uusin lippulaivamalli, jossa on uusi design ja luonnollisesti laadukkaammat komponentit, ja tietysti kaikki Siberia V3 Prism -version ominaisuudet. Mukana on myös Dolby Headphone ja Dolby Pro Logic IIx tilaäänituki. Mukana on myös tarvittavat adapterit eri liitintarpeisiin. Hintaa Elite Prism -headsetilla on 200€.

Uutuutena tarjolle on tulossa myös halvempi Siberia RAW Prism, josta löytyy edelleen ledivalaistus ja USB:n kautta säädettävät profiilit, mutta muita ominaisuuksia on karsittu. Mikrofoni ei ole säädettävissä eikä RAW käytä muistivaahtopehmusteita. Hintaa RAW-mallilla on 60€.

Lue myös nämä
Tägit
kuulokkeet headset Pelikuulokkeet SteelSeries SteelSeries Siberia V3 Prism Elite SteelSeries Siberia V3 Prism SteelSeries Siberia V3 SteelSeries Siberia RAW
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.