Varo iOS 8:n uutta ominaisuutta – Päätöstä ei voi kumota

Manu Pitkänen
18. syyskuuta, 2014 9:18

Apple aloitti eilen iOS 8:n jakelun käytössä oleville iPhoneille ja iPadeille, minkä mukana tulee reilusti uusia ominaisuuksia Applen mobiililaitteille. Uusiin ominaisuuksiin kuuluu myös Dropboxin tyylinen iCloud Drive -pilvitallennuspalvelu, jonka käyttöönottoa kannattaa miettiä tarkkaan.
ICloud Driven käyttöönotto kannattaa jättää tuonemmaksi mikäli tarvitset synkronointiominaisuuksia Macin ja iOS-laitteen avulla. Kyseinen tallennuspalvelu on iOS 8:n ja OS X Yosemiten ominaisuus, minkä vuoksi iCloud Driveen säilöttyihin tiedostoihin ei pääse käsiksi iOS 7:llä tai OS X Mavericksilla varustettuilla laitteilla. Sovellusten synkronoitumisessakin voi esiintyä ongelmia.
Apple varoittaa iOS 8 -käyttäjiä tästä seikasta kun he ovat ottamassa iCloud Driven käyttöön. Kun iCloud Drive on otettu käyttöön, Apple siirtää iCloudiin tallennetut tiedostot iCloud Driveen, eikä sitä pysty enää peruuttamaan. Applen tukisivujen mukaan tiedostot eivät mene kuitenkaan täysin lukkojen taakse, sillä iCloud Driveen tallennettuihin tiedostoihin pääsee käsiksi selaimen avulla iCloud.com-webkäyttöliittymän kautta.

Lue myös nämä
Tägit
Apple iCloud iOS 8 OS X Yosemite
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.