Samsung ampuu kovilla: Morkkasi Applea Steve Jobsin tokaisulla

Matti Robinson
10. syyskuuta, 2014 16:07

Samsungilla on ollut tänään kissanpäivät, kun uusien iPhone-puhelinten ruodinta on todella alkanut. Apple julkaisi eilen kaksi puhelinta, jotka poikkeavat melkoisesti yhtiön aiemmasta linjasta, mutta uusi Apple Watch -älykello varasti huomion.
Samsung on kuitenkin tänään pitänyt huolen, että puhelinten tuomaa ulkoasumuutosta ei unohdeta aivan heti. Yhtiö on kuittaillut muun muassa Samsung Suomi -tilin ja kansainvälisen tilin välityksellä.
Suomenkielisellä tilillä "Isompi parempi!"-saatesanoilla on julkaistu kuva (yllä) uusista iPhoneista ja Samsungin lippulaivoista, joiden vieressä lukee "The next big thing... was already here" eli "Seuraava iso juttu... oli jo täällä".
Samaa puuta haukkuu myös @SamsungMobilePH-tili, joka käyttää edesmenneen Steve Jobsin sanoja "No one is going to buy a big phone" eli "Kukaan ei tule ostamaan isoa puhelinta". Samsung toteaakin: "Kas, kukas yllätti itsensä ja muutti mielipidettä."
Luonnollisestsi Steve Jobs oli tällä kertaa väärässä, mutta kuinka paljon tulee uudet isommat iPhonet myymään, sen näemme pian.

Big improvements and innovation come with change - even they thought so. #MoreThanBig http://t.co/MN89YMdFMn pic.twitter.com/wubl1QhSEJ

-- Samsung Mobile PH (@SamsungMobilePH) September 9, 2014

Lue myös nämä
Tägit
Apple Samsung Android iOS Apple iPhone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.