Apple ja U2 julkaisivat yhtyeen uuden albumin ilmaiseksi iTunesissa

Juha Tuppi
9. syyskuuta, 2014 22:35

Varhaisemmat huhut U2 osallisuudesta Applen iPhone 6:n ja Apple Watchin julkistamistilaisuuteen pitivät paikkansa – kuten myös uumoilut uuden albumin julkaisusta.
Apple ja U2 julkaisivat juuri äskettäin irlantilaisyhtyeen tuoreimman albumin nimeltä Songs of Innocence yksinoikeudella Applen palveluissa. Albumi on nyt saatavilla ilmaiseksi iTunesissa sekä iOS-laitteiden Musiikki-sovelluksessa: sinun tarvitsee ainoastaan mennä Albumit-välilehteen ja valita sieltä Songs of Innocence. Voit joko kuunnella albumin kappaleita tai ladata sen itsellesi klikkaamalla iCloud-kuvaketta. Albumi on myös kuunneltavissa huomisesta lähtien iTunes Radion ja Beats Musicin kautta. Ainutlaatuinen kuuntelumahdollisuus on voimassa lokakuun 13. päivään saakka.
Albumin julkaisu on jatkoa U2:n ja Applen kymmenen vuotta sitten alkaneelle yhteistyölle. Songs of Innocence ammentaa sekä U2:n alkuvuosien materiaalista että yhtyeeseen pitkällä aikavälillä vaikuttaneista artisteista kuten The Ramonesista, Bob Dylanista ja The Clashista. Albumin kerrotaan olevan kokoelma kappaleita, joissa kiteytyy yhtyeen elämänkokemus.


Lue myös nämä
Tägit
iTunes Apple iOS U2 Songs of Innocence
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.