Ampparit-tyylinen uutissovelluksemme High.fi kiilasi Windows Phone -sovellusten kärkikahinoihin

Petteri Pyyny
12. kesäkuuta, 2014 14:04

Pari viikkoa sitten julkaisimme AfterDawnin ensimmäisen mobiilisovelluksen ja toimme High.fi-uutispalvelumme tarjolle myös Windows Phone -sovelluksena. Pari viikkoa julkaisun jälkeen sovellus on noussut Windows Phonen sovelluskaupan suosituimpien uusien sovellusten joukkoon.
Eri sovelluskauppojen tilastoja seuraavan App Annien mukaan sovellus on ollut kesäkuun alussa useana päivänä Windows Phonen suosituin uusi sovellus "Uutiset ja sää"-kategoriassa. Hurjempi meriitti lienee se, että sovellus on ollut myös kaikkien uusien sovellusten listalla sijalla 2 -- ainoastaan Microsoftin oma, WP8.1:lle tarkoitettu Tiedostot -sovellus on ollut suositumpi,


App Annien tilasto 10.6.2014


Arvostelut ovat olleet varsin positiivisia ja sovelluksen saamien äänten keskiarvo onkin 4/5. Samaan aikaan olemme myös lukeneet huolella arvosteluissa esitettyä kritiikkiä ja olemme julkaisseet sovellukseen viisi päivitystä viimeksikuluneen 10 vuorokauden aikana. Päivitykset ovat korjanneet bugeja, nopeuttaneet sovelluksen toimintaa ja parantaneet sen vakautta.
Toivomme tietysti myös jatkossa sekä palautetta, että aktiivista käyttöä niin sovellukselle, kuin itse High.fi-uutissivustollemmekin.
Windows Phone 8-sovellushan löytyy siis täältä:

High.fi Uutisvahti Windows Phone 8:lle


P.S. Lisäsimme eilen palveluun uutena kategoriana Jalkapallon MM-kisat, joten sekä High.fi -sivuston että sovelluksen kautta pysyt kartalla myös tänään alkavien kisojen tuloksista ja tapahtumista.

Lue myös nämä
Tägit
AfterDawn High.fi
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.