Sonyn PlayStation Now -palvelu tuo mukanaan myös digitaalisen pelivuokrauksen?

Juha Tuppi
22. huhtikuuta, 2014 18:09

Sonyn tuleva pilvipelipalvelu saattaa pian tuoda digitaalisen videopelivuokrauksen muun muassa PlayStation 4 -konsolille ja uusiin Bravia-televisioihin.
Sonyn paraikaa betatestauksessa oleva Gaikain suoratoistoteknologiaan perustuva PlayStation Now -palvelu on viimeisimpien tietojen mukaan päivittynyt videopelien vuokraamisen mahdollistavalla ominaisuudella. IGN-sivuston julkaisemassa kuvassa näkyy vaihtoehtoina yhden, seitsemän tai kolmenkymmenen päivän vuokrausajat, mutta vuokrauksen lopullisesta hinnoittelusta ei vielä ole tietoa. VG247-sivuston aiemmin julkaisemien tietojen mukaan pelien vuokraushinnat saattaisivat liikkua 5-6 dollarin tienoilla.
Lähteen mukaan myös palvelun tarjoamaa pelivalikoimaa on laajennettu seuraavilla nimekkeillä: Ben Omniverse 2, Contrast, Eat Them!, FUEL, GRID, Heavy Fire: Shattered Spear, LUMINES: Supernova, NIGHTS Into Dreams..., PixelJump Racers 2nd Lap, PixelJunk Shooter 2, Puppeteer, Retro/Grade ja Sniper Elite V2.
PlayStation Now on tarkoitus julkaista Yhdysvalloissa kesällä, mutta Eurooppaan se kerkeää näillä näkymin aikaisintaan vuoden 2015 ensimmäisellä neljänneksellä.

Lue myös nämä
Tägit
Sony betatestaus PlayStation Now pelivuokraus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.