Sony paljasti yksityiskohtia tulevien PlayStation 4 -päivitysten sisällöstä

Juha Tuppi
19. maaliskuuta, 2014 19:10

Sony kertoi tänään kuunnelleensa PS4-käyttäjien palautetta ja toteuttavansa muutamia paljon pyydettyjä ominaisuuksia tulevissa päivityksissä.
Pelaamisen sosiaaliset aspektit, kuten omien pelivideoiden tallentaminen, niiden jakaminen muiden käyttäjien katseltavaksi ja muiden pelitallenteiden katselu on osoittautunut uusilla pelikonsoleilla valtavan suosituksi ominaisuudeksi. Niinpä Sony julkaisikin tänään viestin Yhdysvaltojen PlayStation-blogissaan, jossa se kertoi tulevan PlayStation 4 -pelikonsolipäivityksen sisällöstä: suunniteltu päivitys tuo nimittäin mukanaan videoeditorin, joka mahdollistaa pelitallenteiden muokkaamisen ja tallentamisen ulkoiselle USB-tallennuslaitteelle. Lisäksi päivitys muuttaa HDCP-hallintajärjestelmän (High-bandwith Digital Content Protection) valinnaiseksi, jolloin se voidaan kytkeä pois päältä pelimateriaalin tallentamiseksi.
Sony myös kertoi tasoittavansa puntteja Xbox Onen kanssa tuomalla erillisessä järjestelmäpäivityksessä PlayStation 4 -konsolille siltä aiemmin puuttuneen pelitallenteiden arkistoimisen ja 720p-resoluutioisen suoratoiston suositussa Twitch-palvelussa.
Tulevien päivitysten aikataulujen yksityiskohtia ei vielä paljastettu, mutta Sony kertoi viestissään palaavansa asiaan seuraavien viikkojen aikana.

Lue myös nämä
Tägit
päivitys Sony Sony PlayStation 4
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.