Analogue Interactive tuo 8-bittisen Nintendon takaisin päivitettynä versiona

Juha Tuppi
13. maaliskuuta, 2014 15:22

Analogue Interactive tarjoaa herkkua retrohenkisille päivittämällä legendaarisen Nintendon kahdeksanbittisen pelikonsolin uuteen uskoon laitteen alkuperäisten sisusten pohjalta.
Retropelilaitteiden nykystandardien tasolle päivittämiseen erikoistunut yritys Analogue Interactive ilmoitti eilen sivustollaan ottaneensa käsittelyyn Nintendon legendaarisen 8-bittisen pelikonsolin, joka on saanut ylleen alumiinikuoren sekä sisuksiinsa alkuperäistä laitteistoa tehostavia viilauksia. Uudistettu konsoli on saanut nimekseen Analogue Nt ja sen luvataan tarjoavan huippulaatuisen NES-pelikokemuksen ilman emulointia. Laite tukee NES-konsolin pelien lisäksi Japanissa julkaistuille Famicomille ja Famicom Disk Systemille tehtyjä pelejä kattaen yhteensä yli 2 000 pelinimekettä.
Laitteen luvataan myös kykenevän huipputasoiseen äänentoistoon ja analogiseen videosignaaliin modernisoidun suunnittelun ja komponenttien myötä. Muita ominaisuuksia ovat suora tuki neljälle peliohjaimelle sekä liitettävyys nykyaikaisiin televisioihin.
Analogue Nt on tarkoitus julkaista tilattavaksi vielä tämän kuun lopussa, mutta tarkempia tietoja laitteesta ja sen hinnoittelusta ei vielä ole.

Lue myös nämä
Tägit
Nintendo Analogue Interactive Analogue Nt NES Famicom Famicom Disk System
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.