Samsung vaatii: Applen logoa ei saa näkyä olympialaisten avajaisseremoniassa

Manu Pitkänen
6. helmikuuta, 2014 8:41

Sotshin olympialaisten pääsponsoreihin kuuluva Samsung on tarjonnut kisoihin osallistuville urheilijoille lahjakassin, jonka sisältöön kuuluu kisojen virallinen älypuhelin eli Galaxy Note 3. Kuten kaikki tietävät, ilmaista lounasta ei ole olemassa, joten Samsungilla on ehtoja heidän antamaansa tukeen liittyen.
Mikäli urheilija ottaa lahjan, mutta ei käytä sitä olympialaisten avajaisissa, tulee hänen peittää kilpailevien puhelinvalmistajien logot. Toisin sanoen, Samsung ei halua että televisiokamerat löytävät urheilijan, joka kuvaa tapahtumia Applen logolla varustetulla iPhonella. Tärkeintä on, että Samsungin logo näkyy aina kun puhelin vilahtaa jossakin.
Samsungin lahjakasseista ja ehdoista kertoi Sveitsin joukkueen urheilijat.
Kisojen ympärille luotu markkinointikoneisto aiheuttaa muutoinkin päänvaivaa urheilijoille. Olympialaisten sääntöjen mukaan kisoihin osallistuvat urheilijat, heidän valmentajat ja tuomarit eivät saa pitää esillä muita kuin kisojen virallisia sponsoreita. Jos esimerkiksi suomalaisen lumilautailijan sponsori (olympialaisten ulkopuolella) on Nokia, ei hänen takissaan saisi olla kisasuorituksen aikana Nokian logoa, koska Samsung sponsoroi kisoja.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Samsung Olympialaiset Samsung Galaxy Note 3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.