Sony aikoo korvata PlayStation Vita -käsikonsolinsa sirommalla PS Vita Slim -mallilla

Juha Tuppi
30. tammikuuta, 2014 17:26

Viime viikolla uutisoimamme Sonyn ilmoittama lehdistötilaisuus osoittautui PlayStation Vita -käsikonsolin uuden mallin Euroopan-julkaisuksi.
CVG raportoi tänään Sonyn lehdistöilmoituksesta, jossa se kertoi julkaisevansa uuden PlayStation Vita Slim -käsikonsolin myyntiin Iso-Britanniassa alkaen 7. helmikuuta. Laite on ollut myynnissä Japanissa jo viime lokakuusta lähtien.
PlayStation Vita Slim on nimensä mukaisesti edeltäjäänsä 20% sirompi ja 15% kevyempi, kertoo asiasta myös raportoinut Polygon. Laitteessa on yksi gigatavu tallennuskapasiteettia ja akkukestoksi luvataan kuusi tuntia. Merkittävin muutos lienee kuitenkin aikaisemman mallin OLED-näytön vaihtuminen viiden tuuman LCD-näyttöön. Japanilaiset käyttäjät ovatkin jo kerenneet vertaamaan malleja keskenään, ja useat tuntuvat olevan sitä mieltä, että OLED-näyttö voittaa uuden LCD-näytön marginaalisesti tarkkuudessa.
Koska Sony aikoo korvata vanhan mallin PS Vita Slim -käsikonsolilla, OLED-näytöllä varustetun PS Vitan haluavien kannattaa hankkia sellainen kun niitä vielä on kauppojen hyllyillä. Vanhaa mallia ei nimittäin tulla toimittamaan lisää kauppoihin.
Laitteen hinnaksi Iso-Britanniassa on ilmoitettu noin 180 puntaa, eli vähän alle 220 euroa. Suomen julkaisusta ei vielä ole tietoa.

Lue myös nämä
Tägit
Sony PlayStation Vita Slim
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.