Firefox päivittyi versioon 24 - uusi pikatoiminto välilehtien sulkemiseen

Sami Koivunen
17. syyskuuta, 2013 19:07

Mozilla on julkaissut tänään 24:nnen vakaan version suositusta Firefox-selaimesta. Työpöytäversion merkittävimpiin parannuksiin kuuluu mahdollisuus pikasulkea haluttuun välilehteen nähden oikealla olevia välilehtiä.
Edelliseen päivitykseen verrattuna 24-työpöytäversio ei tarjoa merkittävästi parannuksia. Mac-käyttäjät saattavat huomata vierityspalkin tyylin muuttuneen Mac OS X 10.7 -versiolla ja sitä uudemmilla versioilla. Kaikki Windows-, Mac- ja Linux-versiolle tehdyt muutokset näkyvät täältä. Kiireisimmät Firefox-käyttäjät voivat ladata päivitykset erikseen tai odottaa, kunnes ohjelma päivittää itsensä.
Uusi "sulje välilehdet oikealla" -toiminto löytyy painamalla jotakin yläreunan avoimista välilehdistä hiiren oikealla painikkeella. Toiminto poistaa kaikki oikealla olevat välilehdet kerralla.
Työpöytäversiosta poiketen selaimen Android-versio on kokenut merkittäviä muutoksia. Merkittävimpinä muutoksina WebRTC-tuki on lisätty nyt myös mobiiliselaimeen ja verkkosivujen sisältöä voi nyt jakaa sosiaalisessa mediassa tai esimerkiksi sähköpostissa uuden pikajako-toiminnon avulla. Lisäksi Firefoxin mobiiliselaimen avulla voi nyt halutessaan jakaa auki olevia verkkosivuja kaverin Android-laitteeseen NFC:n avulla tönäisemällä laitteita yhteen.
Android-versiolle tehdyt päivitykset näkyvät täältä.
PC- ja Mac-versiot ovat ladattavissa mm. download.fi:stä:
Firefox (englanninkielinen) Windowsille
Firefox (suomenkielinen) Windowsille
Firefox (englanninkielinen) Macille
Firefox (suomenkielinen) Macille

Lue myös nämä
Tägit
Firefox Mozilla Firefox Mobile download.fi WebRTC
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.