Maikkarikin tuo tv-lähetyksensä livenä nettiin

Teemu Laitila
23. toukokuuta, 2013 11:18

Erillisestä televisiosta luopuminen on taas pian helpompaa, kun MTV on tuomassa kolme ilmaisjakelussa olevaa kanavaansa suorana nettiin. Tarkemmat yksityiskohdat ja aikataulu ovat vielä hämärän peitossa, mutta MTV3, Sub ja AVA tulevat näkymään netin kautta "vuoden 2013 aikana".
Maikkari toi nettiin jo maksullisen MTV3 Total -paketin kanavat ja lanseerasi netti-tv-palvelu Filmnetin, josta voi katsella C More -kanavan ohjelmistoja.
MTV Median toimitusjohtaja Heikki Rotko perustelee päätöstä yhtiön tiedotteessa mediankulutuksen monipuolistumisella ja tarpeella vastata yleisön kysyntään. Kanavien nettijakelu on osa suurempaa koko yhtiön laajuista muutosta, jossa viilataan kaikkea ohjelmien ulkoasusta kanavien kohderyhmiin. Sisältöjen puolella Maikkari aikoo panostaa aiempaa enemmän esimerkiksi sosiaalisen median seurantaan.
Netistä on muodostunut merkittävä osa nykyistä tv-toimintaa. Yhä suurempi osa ohjelmista on katseltavissa myös jälkikäteen kanavien omilta nettisivuilta, mutta osassa sisältöjä tekijänoikeudet rajoittavat sisältöjen nettijakelua jälkikäteen.
Omien tv-kanaviensa nettijakelun aiemmin keväällä on aloittanut myös Yle. Nelonen on ainut isommista suomalaiskanavista, joka ei vielä ole ilmoittanut live-tv-lähetysten tuomisesta nettiin.

Lue myös nämä
Tägit
Sub MTV3 netti-tv AVA
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.