Microsoft pyytää anteeksi työntekijän Xbox-kommentteja

Teemu Laitila
6. huhtikuuta, 2013 10:37

Microsoft pahoittelee yhtiön työntekijän äskettäin Twitterissä esittämiä tulevaan Xboxiin liittyviä kommentteja. Microsoftin mukaan työntekijän kommentit eivät edusta yhtiön virallista linjaa, jossa asiakkaan kuunteleminen on tärkeää.
Microsoft Studiosin luova johtaja Adam Orth kommentoi toissa päivänä huhuja, joiden mukaan yhtiön tuleva Xbox-konsoli vaaitisi jatkuvan internetyhteyden. "Anteeksi, mutta en ymmärrä draamaa liittyen nettiyhteyden vaatimukseen. Kaikki laitteet ovat nykyään 'always on'. Se on nykyaikaa", Orth kirjoitti Twitterissä, mutta muutti käyttäjätilinsä yksityiseksi pian viestien julkaisun jälkeen (keskustelu onneksi tallennettiin ennen katoamista). Pahinta viesteissä oli niiden yhteydessä käytetty #dealwithit-tagi, joka ei voisi olla juuri kauempana Microsoftin "asiakaslähtöisestä linjasta".
Major Nelsonin julkaisemassa viestissä pyydetään anteeksi kaikilta, joita viesti mahdollisesti loukkasi. Microsoft ei kuitenkaan kiistä alkuperäistä huhua nettiyhteyden vaatimuksesta, vaan kommentoi, että "tämä ei ole se tapa, jolla haluamme olla yhteydessä uskollisten asiakkaidemme kanssa".
Samalla Microsoft muistuttaa, että yhtiö ei ole julkaissut virallisesti mitään tietoja tulevista tuotteistaan eikä asiaan ole enempää kommentoitavaa.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Xbox pelikonsolit Durango
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.