Uudistettu Firefox sisältää pitkään kaivattuja ominaisuuksia

Sami Koivunen
8. tammikuuta, 2013 20:12

Mozilla julkaisi virallisesti tänään 18-version huippusuositusta Firefox-selaimestaan. Merkittävimpiin uudistuksiin kuuluu muun muassa uusi JavaScript-kääntäjä, sisäänrakennettu PDF-lukija ja tuki Retina-näytöille. Päivitys julkaistiin Windows-, Mac-, Linux- ja Android-alustoille.
Selainjätin isoimpiin uudistuksiin kuuluu uusi JavaScript-kääntäjä IonMonkey, joka toimii jopa 25 prosenttia nopeammin kuin edeltäjänsä JägerMonkey. Lisäksi käyttäjät lienevät tyytyväisiä kuullessaan sisäänrakennetusta PDF-lukijasta, jonka saapumista on odotettu jo pitkään. The Next Webin mukaan Mozilla on toisaalta myös poistanut animoidut teemat suorituskyvyn parantamiseksi ja Retina-tuen saavuttamiseksi.
Mozilla pitää Firefoxin päivitystahdin kiivaana, sillä Firefox 17 julkaistiin viime vuonna marraskuun 21. päivänä. 18-version uudistuslistan tietokoneille näkee täältä ja Androidille täältä. Päivitys on saatavilla Firefoxin sivuilla. Joulukuussa uutisoimme, kuinka Firefox sai Facebook Messengerin ja marraskuussa Mozillan päätöksestä laittaa 64-bittisen Firefoxin kehitys jäihin.

Lue myös nämä
Tägit
Firefox Android JavaScript Mozilla PDF Retina Display
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.