Nvidia haluaa tuoda tabletit kaikkien ulottuville 200 dollarin hintaan

Teemu Laitila
23. toukokuuta, 2012 16:52

Nvidia aikoo tuoda tabletit kaiken kansan saataville kehittämällä vain 199 dollarin hintaisen Tegra 3 -tabletin. Nvidia valotti yhtiön suunnitelmia viime viikolla pidetyssä vuosittaisessa sijoittajatapaamisessa.
Nvidian tavoitteena on tuoda Tegra 3:n suorituskyky Amazonin halvan Kindle Fire -tabletin hintaluokkaan. Vaikka Nvidia sinänsä valmistaa laitteisiin vain järjestelmäpiirin, on yhtiö kehittänyt tekniikoita, joilla laitteiden tuotantokustannuksia saadaan alaspäin. Yhtiön tavoitteena on rakentaa Tegra 3:n ympärille kokonainen laitealusta, jonka avulla kuka tahansa valmistaja voisi tuoda markkinoille halvan, mutta tehokkaan tablet-laitteen.
Nvidian Kai-nimisen halvan Tegra 3 -tabletin aikataulu sopisi yhteen Asuksen ja Googlen huhutun Nexus-tabletin kanssa. Aiemmissa huhuissa Nexus-tabletin sisuksista löytyisi Nvidian Tegra 3 -piiri ja sen näyttö on seitsemän tuuman kokoinen. Arvailujen mukaan ensimmäinen sopiva ajankohta laitteen julkistamiselle olisi kesäkuun lopulla pidettävä Google I/O -tapahtuma.

Lue myös nämä
Tägit
NVIDIA Tegra 3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.