Diablo III:n julkaisupäivä vahvistui, voita beta-avain täältä!

Matti Robinson
15. maaliskuuta, 2012 15:39

Blizzard Entertainment on vahvistanut vihdoin odotetun suosikkibrändin kolmannen osan julkaisupäivän. Diablo III saapuu myyntiin tasan kahden kuukauden päästä toukokuun 15. päivä.
Yksi vuoden odotetuimmista peleistä saapuu valtaosaan maailmasta (mm. Yhdysvallat, Eurooppa, Etelä-Korea, Australia, jne) myyntiin 15. päivä toukokuuta sekä tavallisena jälleenmyyntiversiona että digitaalisena julkaisuna Battle.net-palvelussa. Muun muassa latinalaiseen Amerikkaan ja Venäjälle peli saapuu 7. kesäkuuta.
Blizzard aloitti tänään digitaalisten versioiden ennakkotilaukset osoitteessa http://www.blizzard.com/games/d3/. Diablo III toimii Windows XP/Vista/7- sekä Mac-käyttöjärjestelmissä. Hintaa pelillä on 59,99 euroa ja rajattu Collector's Edition -erä myydään 89,99 euron hintaan.
Koska tiedämme, että Diablo-fanille kahden kuukauden odotus on aivan liikaa, jatkamme aiemmin AfterDawnin puolella aloitettua beta-avaimien jakamista. Laitamme edellistä kertaa paremmaksi ja tarjoamme 30 onnekkaalle rekisteröityneelle käyttäjälle beta-avaimen.
Osallistu kilpailuun jättämällä kommentti sisäänkirjautuneena -- tiesithän, että AfterDawnin tunnukset toimivat kaikissa AfterDawnin omistamissa sivustoissa, siis myös täällä. Toivomme, että kerrot kommentissa mitä odotat pelistä, mikä hahmo on suosikkisi tai jotain muuta Diablo III:een liittyvää. Kommentin sisältö ei vaikuta voittomahdollisuuksiisi kuten ei myöskään useamman kommentin jättäminen. Kisa päättyy huomenna perjantaina kello 16.
Huom! Beta-avaimen käyttö vaatii henkilökohtaisen Battle.net-tunnuksen sekä 16 vuotta ikää.
PÄIVITYS: Beta-tunnusten voittajat on nyt arvottu. Alla lista voittajien käyttäjätunnuksista. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse.
A1van
alaas13
antsa1000
apvepsal
Blah91
Boss93
daolpu
derath
Henkkahhh
J3lly
Jeah123
jpa00
Jupsu
KilpiBan
MacHawk
miikky
Moilane
NeGaTe
OnkiaK
Persojet
RaBBjt
Rammurg
Rokkiman
sank4ri
Shalanthas
Sinnypie
timonaaro
twinkwink
Zoomst
_conde

Lue myös nämä
Tägit
Activision Blizzard Diablo 3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.