Sonyn Tablet S keskittyy viihteeseen

Teemu Laitila
25. elokuuta, 2011 9:16

Sony on paljastanut jo keväällä julkaistun tablettinsa nimen ja antanut viitteitä myös myyntiaikataulusta. Aiemmin S1 nimellä tunnettu tabletti on nyt virallisesti Sony Tablet S ja laitetta odotetaan kauppoihin syyskuun alkupuolella.
Tablet S eroaa hieman perinteisestä Android-tarjonnasta 9,4 tuuman ruudullaan, joka toimii 1280x768 pikselin tarkkuudella. Käyttöjärjestelmänä tulee julkaisun hetkellä olemaan Android 3.1 Honeycomb, mutta Sonyn mukaan Ice Cream Sandwich -päivitys on mahdollinen, kun uusi Android-versio saapuu.
Sonyn tabletti on suunniteltu erityisesti kodin viihdekeskuksen ohjaamiseen. Laitteesta löytyy tuki DLNA-tekniikalle ja jopa IR-lähetin kaukosäädinkäyttöön. Lisäksi Tablet S on PlayStation-sertifiotu. Tablet S voi toimia myös kodin viihteen keskuksena, sillä Sony on paketoinut mukaan kattavan valikoiman omia sisältöpalvelujaan. Tarjolla on musiikkia, elokuvia, pelejä ja e-kirjoja.
Tarkemmat hintatiedot ovat vielä pysyneet salassa, mutta aiemmissa huhuissa on esiintynyt 599 dollaria. Toisaalta nykyisessä kilpailutilanteessa hintaa saattaa olla syytä hinata hieman alaspäin.

Lue myös nämä
Tägit
Sony Sony Xperia Tablet S
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.