AMD: Xbox 720:n grafiikat Avatar-luokkaa

Panu Roivas
20. heinäkuuta, 2011 15:41

Xbox 360:n seuraajaa ei ole vielä julkistettu ja sitä odotellaan vasta muutaman vuoden päästä, mutta se ei ole estänyt AMD:n Neal Robinsonia hehkuttamasta kuinka tulevan konsolin grafiikat tulevat olemaan elokuvaluokkaa.
AMD ei vahvistanut 360:n seuraajaa tai että se olisi tulevan konsolin grafiikkapiirin valmistaja, mutta huhujen mukaan AMD:n näytönohjainpiiri löytyy Wii U:n lisäksi myös molemmista kilpailijoista.
Official Xbox Magazinen elokuun julkaisussa AMD:n Neal Robinson kertoo muun muassa että tulevan sukupolven konsoleilla on mahdollista tehdä Avatar-elokuvan kaltaiset peligrafiikat. Myös tekoälyn pitäisi kehittyä niin että jokaiselle hahmolle voidaan antaa oma käyttäytymistapa ja reagointi pelaajan tekemisiin.
Nähtäväksi kuitenkin jää mitä Avatar-luokan grafiikat ja yksilöllinen tekoäly käytännössä tarkoittavat. Todennäköisesti Microsoftin konsoli jäänee kuitenkin PC:stä jälkeen grafiikoissa nykypäivän huippunäytönohjainten tehonkulutuksen ollessa niin korkea ettei niitä voi harkita konsoliin.

Lue myös nämä
Tägit
Xbox
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.