PlayStation 4 ei tule vielä pitkään aikaan

Manu Pitkänen
22. kesäkuuta, 2011 11:15

Nintendon uuden sukupolven konsolin julkaisu on laittanut huhumyllyn käyntiin myös Microsoftin ja Sonyn seuraavan sukupolven pelikonsoleiden julkaisun osalta. Forbesin haastatteleman PlayStation-pomo Jack Trettonin mukaan PS4:stä ei kannata puhua vielä toviin.
Haastattelussa Tretton toteaa, että he investoivat aikoinaan rajusti PlayStation 3:seen ja kilpailijat ovat vasta nyt tuomassa vastaavanlaista rautaa omiin tuotteisiinsa. Hän ei usko myöskään, että olisi mitenkään mahdollista tuoda sellaista konsolia markkinoille, joka olisi teknologisesti selvästi edeltäjäänsä parempi. Sen vuoksi PlayStation 4:stä puhuminen ei ole ajankohtaista, eikä ole sitä vielä pitkään aikaan.
Sonyn muiden pomojen lausuntojen mukaan pleikkari on vasta elinkaarensa puolessa välissä, joten PS4:sta ei ehkä julkaista vielä neljään vuoteen. Useissa medioissa kiertää huhu, jonka mukaan Sony ja Microsoft kaavailevat uuden konsolin julkaisua vuodelle 2014.
Sonylta kerrottiin myös, että PlayStation 4:ään ei tulla investoimaan läheskään yhtä paljon rahaa kuin kolmoseen aikoinaan.

Lue myös nämä
Tägit
Sony Sony Playstation Sony PlayStation 4
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.