PlayStation Network nurin, korjauksessa kestää vielä

Teemu Laitila
21. huhtikuuta, 2011 22:34

Sonyn PlayStation Network -palvelu on ollut tietojen mukaan alhaalla jo viime yöstä lähtien. Sony on tiedottanut asiasta vain niukasti eikä yhtiö ole kertonut syytä katkokselle. Sonyn virallisen PlayStation EU -blogin mukaan ongelmien korjaaminen saattaa kuitenkin kestää "päivän tai pari".
Käyttäjät ovat raportoineet kirjautumisongelmista. PlayStation Store -kauppaan sisäänkirjautumisen kohdalla palvelun on raportoitu ilmoittavan "The server is currently down for maintenance". Konsolin tarjoama vikailmoitus kertoo informatiivisesti "The PlayStation 3 system encountered an issue".
Engadgetin mukaan aiempi viesti PlayStation Blogissa olisi viitannut kolmannen osapuolen mahdolliseen hyökkäykseen palvelua vastaan. Aiemmin tässä kuussa PSN-palvelua vastaan hyökännyt haktivistijoukkio Anonymous ei kuitenkaan ole ottanut kunniaa tilanteesta.
Anonymous ilmoitti aiemmin lopettavansa hyökkäykset, sillä hyökkäykset vaikuttivat Sonyn asiakkaiden toimintaan, mikä ei ryhmän mukaan ollut hyökkäysten tarkoituksena.
Sony päivittää tietoja korjauksesta yhtiön virallisen Twitter-tilin kautta sekä PlayStation EU -blogissa.

Lue myös nämä
Tägit
Sony Playstation Network
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.