iPad 2: Katkeileva Wi-Fi-yhteys tekee paluun

Manu Pitkänen
26. maaliskuuta, 2011 12:39

Apple julkaisi viime vuoden alussa paljon huomiota saaneen iPad-tabletin. Pian julkaisun jälkeen ilmeni, että joissakin yksittäisissä laitteissa wlan-yhteys oli heikko tai se katkeili jatkuvasti. Jotkin asiat eivät tunnu muuttuvan, sillä samat ongelmat näyttäisivät riivaavan myös uuden iPad 2:n omistajia.
Applen tukifoorumille lähetetty iPad 2:n katkeilevia Wi-Fi-yhteyksiä koskeva ketju on paisunut jo 11-sivuiseksi. Ongelma tuntuisi toistuvan kaikissa iPad 2 -versioissa, mutta ongelman laajuus ei ainakaan tässä vaiheessa tunnu olevan yhtä suuri kuin MacBook Pro -tietokoneiden kaatuminen rasituksessa. Myös alkuperäisen iPadin huonot Wi-Fi-yhteydet koskivat melko pientä asiakasryhmää.
Joissain tapauksissa reitittimen asettaminen vain yhdelle verkkotekniikalle (esim. 802.11g, mikäli reititin tukee useaa standardia: b, g ja n) näyttäisi ratkaisevan ongelman. Joidenkin mukaan myös 3G-yhteyden päällekytkeminen parantaa wlan-yhteyttä. Yleispäteviä konsteja ongelman ratkaisemiseksi nämä eivät ole, vaan ne ovat toimineet vain osalla käyttäjistä.

Lue myös nämä
Tägit
Apple iOS iPad 2 WLAN
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.