Verkkokauppa.com tarkensi valitustaan -- lausunto epäilyttää

Matti Robinson
24. tammikuuta, 2011 14:42

Verkkokauppa.com valitti viime viikolla ulkoisia kovalevyjä koskevasta hyvitysmaksupäätöksestä korkeimpaan hallinto-oikeuteen. Pian valituksen jälkeen liikenne- ja viestintäministeriöstä vastattiin, että päätös on ollu täysin laillinen, ainoastaan lausuntopaperit ovat hukkuneet. Vihdoin paperit saatuaan Verkkokauppa.com on tarkentanut valitustaan KHO:lle.
Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Samuli Seppälä kertoo Digitodaylle, että paperit ovat useastakin syystä epäilyttäviä. Päiväystä tai allekirjoitusta ei ole, paperista ei ilmene asianumeroa ja lisäksi lausunnon tunnistenumero on harvinaisen epäilyttävä.

Lausuntoa ei ole päivätty, sitä ei ole allekirjoitettu, lausunnon ylälaidassa ei ole asianumeroa eikä liitetietoa. Lausunnon ID-numero on erikoisesti 012345.
Samuli Seppälä

Verkkokauppa.comin Seppälää ihmetyttää, että hyvitysmaksupäätökseen on kuultu Nokiaa ja Applea, joita hyvitysmaksut eivät kosketa, mutta ei maahantuojia ja jälleenmyyjiä, joita uusi säädös puolestaan koskee. Myös hyvitysmaksumuutoksen kiireinen aikataulu saa pyyhkeitä. Aiemmin siirtymäaika on ollut useita kuukausia, nyt vain pari viikkoa.
Verkkokauppa.com vaatii korkeimmalta hallinto-oikeudelta asian uudelleenkäsittelyä.

Lue myös nämä
Tägit
LVM Verkkokauppa.com Hyvitysmaksu
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.