PlayStationille valmisteilla iso läjä 3D-pelejä

Teemu Laitila
24. marraskuuta, 2010 13:00

Sony lupailee eri tahojen julkistavan yhteensä yli 50 3D-peliä PlayStation 3 -konsolille lähitulevaisuudessa. Tulevista julkistuksista kertoi Sonyn Euroopan-toimintojen pelistudion johtaja Mick Hocking Develop Online -sivustolle. PS3 sai tuen 3D-peleille aiemmin tänä vuonna ja Sony on panostanut vahvasti 3D:n koteihin tuloon myös televisiomyynnin muodossa.
Hockingin mukaan Sony itse tuottaa 3D-versiot paristakymmenestä omasta pelistään ja yhtiö on onnistunut innostamaan myös suuren joukon ulkopuolisia pelistudioita 3D-tekniikan tulevaisuudesta. Vaikka tulevien 3D-versioiden nimiä ei paljastettu, Hocking lupaili isoja nimiä uudessa muodossa.
Erityisesti Hocking hehkutti tulossa olevan Killzone 3 -pelin 3D-versiota, jossa tekniikasta on otettu kaikki irti.
"Killzone 3 on hyvä esimerkki 3D-tekniikan hyödyistä. Kun pelissä seinään asennetaan räjähde, se tuntuu tulevan ulos tv-ruudusta ja vaikuttaisi olevan sisällä olohuoneessa. Se on mahtavaa!", kertoo Hocking.
Huolimatta 3D-tekniikan hitaasta tulosta, Sony luottaa sen läpilyöntiin erityisesti pelialalla.
"Kiinnostus 3D:tä kohtaa kasvaa nopeasti kaikilla aloilla ja kun ihmiset näkevät mitä se kykenee tarjoamaan, 3D-TV-laitteiden myynti tulee kasvamaan"

Lue myös nämä
Tägit
Sony Playstation 3 Sony 3D-televisio 3D
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.