PlayStation 3 jailbreak onnistuu N900:lla ja Palm Prellä

Matti Robinson
6. syyskuuta, 2010 12:34

Alkuun ainoastaan konsolin modaamiseen tarkoitetulla USB-donglella onnistunut PlayStation 3:n modaus on ottanut aimo harppauksen helpompaan päin. Kakaroto-aliaksella tunnettava hakkeri on muokannut yhteistyössä PSGroove-tiimin kanssa PSJailbreakistä älypuhelimella toimivan PSFreedom-version. PSFreedomin myötä Nokia N900- tai Palm Pre -älypuhelimen omistaja pääsee varmuuskopioimaan pleikkaripelinsä ilman erityistä USB-muistia.
Maemo-foorumeiden käyttäjä Corso85 on kirjoittanut modifikaation asennuksesta ja käytöstä oppaan, jonka avulla kokemattomampikin N900-käyttäjä onnistuu tehtävässä. Open source -yhteisö jatkoi Kakaroton kehitystyötä ja toi jailbreakin myös Palm Pre -älypuhelimelle.
Modejen toimintaa esitellää myös jo YouTube-videoilla. Kuten alla on nähtävissä, älypuhelimen avulla tehtävät jailbreakit toimivat kuten myyntikieltoon joutuneen australialaisen OzModChipsin PSJailbreak. Keskutelualueiden mukaan joitain ongelmia Jailbreakin toiminnassa esiintyy, mutta myös onnistuneita löytyy.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.