Logitech julkisti uuden sukupolven rattiohjaimen sekä lisäosat

Janne Yli-Korhonen
18. syyskuuta, 2024 19:31

Oheislaitteiden valmistaja Logitech julkisti Racing Series (RS) -rattiohjaimen ja siihen erilaisia lisäosia.
Uusia tuotteita ovat RS Wheel Hub, RS Track Wheel, RS Round Wheel, RS QR Adapter ja RS Shifter & Handbrake.

RS Wheel Hub -rattirunko on yhteensopiva PC-tietokoneiden ja pelikonsolien kanssa ja se voidaan kiinnittää kaikkiin Logitech G Direct Drive Base -tekniikalla toimiviin rattialustoihin. Tämä mahdollistaa useamman eri pelialustan kanssa yhteensopivan peliohjaimen. Rattirungossa on kätevä pikakiinnitys, joka mahdollistaa nopean ja helpon ratin vaihtamisen. Runko tukee Racing Series- ja Logitech G x MOMO -ratteja.
Itse ratin osalta on tarjolla RS Track Wheel ja RS Round Wheel.

Ensimmäinen on suunnattu erityisesti vaativiin rata-ajoihin ja pitkiin kisakokemuksiin. Jälkimmäinen eli pyöreä ratti sopii kaikenlaisiin ajopeleihin ja erityisesti sellaisiin tilanteisiin, joissa tarvitaan isoa kääntösädettä ajoneuvon hallintaan.

Alumiinista valmistettuun RS QR Adapter -rattisovittimeen voidaan liittää lähes mikä tahansa ratti, jossa käytetään 70 tai 50,8 millimetrin PCD-pulttikiinnitystä. Tällaisia ovat muun muassa MOMOn valmistamat ratit. Rattisovitin liitetään pc-tietokoneen kanssa yhteensopivaan Logitech G Direct Drive -rattialustaan.

Aidompaa kokemusta saa parannettua tarkalla ja monipuolisella vaihde- ja käsijarrujärjestelmällä eli RS Shifter & Handbrakella. Vaihteiston tuntumaa ja käsijarrun tehoa voidaan helposti räätälöidä suoraan G HUB -ohjelmistolla, jonka avulla toiminnot mukautuvat mihin tahansa peliin.

Logitech G RS Wheel Hub for Xbox/PC, Logitech G RS Wheel Hub for PC, Logitech G RS Track Wheel, Logitech G RS Round Wheel, Logitech G RS QR Adapter ja Logitech G RS Shifter & Handbrake tulevat saataville 159, 139, 79, 79, 69 ja 159 euron kuluttajahintoihin.

Lue myös nämä
Tägit
rattiohjain peliohjain Logitech
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.