Kevyt ja pienikokoinen DJI Mini 2 SE -kuvauskopteri saapuu myyntiin Suomessa

Janne Yli-Korhonen
4. huhtikuuta, 2023 12:05

DJI julkisti aiemmin tänä vuonna Mini 2 SE -kuvauskopterin ja nyt Boston Group tuo tämän laitteen myyntiin Suomessa. Mini 2 SE on hyvä valinta kopteriharrastuksen aloittamiseen.
Mini 2 SE toimii seuraajana viime vuonna myyntiin saapunelle Mini SE:lle ja se on läheistä sukua muutama kuukausi sitten julkistetulle Mini 3 -kopterille.
Mini 2 SE on pienikokoinen ja se painaa 246 grammaa eli pari grammaa vähemmän kuin Mini 3. Keveydestään ja koostaan huolimatta pienet puhurit eivät kopteria haittaa, sillä se kestää voimakkaitakin tuulia (10,7 m/s).
Kuvaamisessa hyödynnetään 1/2,3 tuuman CMOS-kuvakennoa ja f/2.8-objektiivia. Kameralla voi kuvata 2,7K-videoita 30 kuvan sekuntinopeudella tai ottaa 12 megapikselin valokuvia. Gimbaali pitää kuvan vakaana ja se kääntyy 90 astetta, jolloin kopterilla voi kuvata myös ylhäältä alaspäin otettuja pystykuvia helposti.
Mini 3 -kopteriin verratessa Mini 2 SE:n videokuvaus on tarkkuudeltaan heikompaa, sen gimbaali on rajatumpi ja lentoaika on muutaman minuutin lyhyempi. Yhdellä latauksella lentoaikaa kopterilla on kuitenkin jopa 31 minuuttia.
DJI Mini 2 SE kuvauskopteri
Kopterin mukana toimitetaan DJI RC-N1 -ohjain, joka hyödyntää Android- tai iOS-älypuhelinta ja helppokäyttöistä DJI Fly -sovellusta. Ohjaimessa käytetään luotettavaa DJI O2 -yhteyttä, jonka kantama on enimmillään jopa kuusi kilometriä.
DJI Mini 2 SE -kuvauskopterin keveys ja helppokäyttöisyys mahdollistavat käyttöönoton välittömästi ilman minkäänlaisia verkkokokeita. Pelkkä drone-operaattoriksi rekisteröinti Traficomille riittää lennättämisen aloittamiseen.
DJI Mini 2 SE tulee myyntiin huhtikuussa 369 euron kuluttajahintaan. Lisäksi kopteriin on saatavana kattava valikoima lisätarvikkeita, kuten propellisuojia, latausyksiköitä sekä kätevä kantolaukku kopterin ja sen varusteiden kuljettamiseen.

Lue myös nämä
Tägit
DJI drone valokuvaus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.