Google Kuvat uudistuu, videoeditointia Chromebookeille

Matti Robinson
2. huhtikuuta, 2023 18:17

Google on julkaisemassa nyt kauan sitten luvatun päivityksen Google Kuvat -sovelluksen Chromebook-läppäreille. Uusi ChromeOS-käyttöjärjestelmälle suunnattu päivitys tarjoaa muun muassa uuden videoeditointityökalun.
Uuden työkalun avulla käyttäjät voivat helposti yhdistää kuvia ja videoita Chromebookeillaan käyttäen Google Kuvat -sovellusta. Päivityksen myötä muokkaamisessa tarjoataan mahdollisuus aloittaa kotivideo aivan alusta tai käyttää Googlen tarjoamia esiasetuksia. Jälkimmäisen kohdalla editointi on yksinkertaisimmillaan vain kuvien ja videoiden raahaamista kohdalleen.
Tavallisen sisällön valitsemisen lisäksi Google tarjoaa myös älykkäästi pitkistä videoista parasta sisältöä valitsevan automaattisen toiminnon.
Uudet toiminnot vaativat Google Kuvat -sovelluksen lataamisen Chromebook-laitteelle Play Kaupasta eli ominaisuuksia ei nähdä näillä näkymin verkkosovelluksessa.
Päivitys on lähtenyt jakeluun, joten sitä voi odottaa ladattavaksi todennäköisesti jo muutamien päivien tai korkeintaan viikkojen sisällä. Lisätietoja uudistuksesta löytyy Googlen blogista.

Lue myös nämä
Tägit
Google Google Kuvat Chromebook
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.