Elisa Viihde Viaplay -palveluun luvassa urheilulähetysten katselurajoituksia - käyttäjät eivät ole tyytyväisiä

Janne Yli-Korhonen
12. tammikuuta, 2023 12:14

Elisa Viihde Viaplay lähetti keskiviikkona asiakkailleen tiedotteen, jossa ilmoitettiin palvelun tulevasta muutoksesta, joka koskettaa urheilulähetysten katselua.
Muutoksen myötä samaa urheilulähetystä ei enää voi katsoa samanaikaisesti kahdelta eri laitteelta. Muutoksella Elisa Viihde Viaplay pyrkii vähentämään luvatonta käyttöä eli tilien luvatonta jakamista.

"Pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluamme". Hienoa parannusta. Seuraavaksi veloitatte varmaan ekstraa, että saadaan kuunnella Innasen selostusta? @Viaplay_FI @ViaplayUrheilu 🖕👋 pic.twitter.com/egCXvP8PsD

— Jonne Lindblom (@JonneLindblom) January 11, 2023

Jaa että nyt pitäs maksaa 80€/kk jos poika katsoo #valioliiga-peliä omassa huoneessaan... Alkaa muuten nyt oikeasti #Viaplay-tilaus tuntumaan ryöstöltä!@Viaplay_FI Rajoittakaa mieluummin että vain yhdestä IP-osoitteesta voi katsoa samaan aikaan samaa lähetystä! pic.twitter.com/zEnmCdGNCl

— Petri K (@PetteriBetson) January 11, 2023

Naurettavaa pelleilyä @Viaplay_FI
Eli samassa taloudessa asuvat henkilöt eivät voi enää katsoa samaa lähetystä, jos toinen on kotona ja toinen vaikkapa työreissussa?
Ei taida teilläkään mennä liian hyvin. #killme #viaplayfi pic.twitter.com/fqTl962sSR

— Heidi-Elisa (@haidielisa) January 11, 2023


Elisa Viihde Viaplay myös aiheutti sekaannusta tiedotteella, sillä otsikossa kerrottiin hintojen muutoksesta, mutta itse tiedotteessa ei. Elisa Viihde Viaplay on vahvistanut sosiaalisessa mediassa, että kyseessä oli virhe eli kuukausimaksuun ei toistaiseksi ole luvassa muutoksia.

Lue myös nämä
Tägit
Elisa Viihde urheilu suoratoisto
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.