DJI julkisti Classic-version DJI Mavic 3 -kuvauskopterista

Janne Yli-Korhonen
3. marraskuuta, 2022 16:41

DJI julkisti Mavic 3 Classic -kuvauskopterin, joka sijoittuu vuosi sitten julkistetun Mavic 3 -kuvauskopterin alapuolelle.
Classic on kooltaan samanlainen kuin Mavic 3 ja käyttää samaa Hasselbladin kehittämää 4/3 CMOS -kuvasensoria, joka kykenee jopa 5,1K-videotallennukseen ja 20 megapikselin valokuviin.
Classic-versiosta kuitenkin puuttuu isoveljeen verratessa telekamera.
Kopteri lähettää reaaliaikaista videokuvaa 1080p-tarkkuudella 60 kuvan sekuntinopeudella. Ohjaaja voi lennättää kopteria jopa 46 minuuttia yhdellä latauksella enintään 75 kilometrin tuntinopeudella.
Classic myös hyödyntää samaa ActiveTrack 5.0 -tekniikkaa, joka mahdollistaa kohteiden seuraamisen esteitä välttäen sujuvammin kuin koskaan.


DJI Mavic 3 Classic -kuvauskopteriin voi hankkia myös monia lisätarvikkeita.Tarjolla on monipuolinen valikoima säilytys-, lataus- ja suojaustarvikkeita sekä linssejä ja ND-suotimia.
Classic-malli on yhteensopiva monien aiempien Mavic 3 -tarvikkeiden kanssa, kuten DJI RC Pro-, DJI RC- ja DJI RC-N1 -ohjaimien kanssa.
DJI Mavic 3 Classic tulee saataville välittömästi ilman ohjainta, näytöttömän DJI RC-N1-ohjaimen ja näytöllisen DJI RC -ohjaimen kanssa 1 549, 1 649 ja 1 809 euron kuluttajahintoihin.
DJI Fly More Kit -tarvikesetti on saatavana 619 euron kuluttajahintaan. Se sisältää kaksi lisäakkua, niiden 100 watin latausyksikön, 65 watin autolaturin, kuusi roottorilapaa ja kantolaukun.

Lue myös nämä
Tägit
DJI DJI Mavic drone valokuvaus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.