Netflix saa uuden tilausvaihtoehdon - 720p, mainoksia ja hinta 5,49 euroa

Janne Yli-Korhonen
14. lokakuuta, 2022 0:00

Netflixin mainoksilla varustetun tilausvaihtoehdon saapuminen on ollut tiedossa jo jonkin aikaa. Nyt suoratoistojätti on julkaissut virallisesti kyseisen vaihtoehdon, joka saapuu ensimmäisiin maihin käytettäväksi marraskuussa.
Mainoksilla varustettu perustilaus on saatavilla Australiassa, Brasiliassa, Kanadassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Japanissa, Koreassa, Meksikossa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa 3. marraskuussa alkaen.
Yhdysvalloissa tilauksen hinta on 6,99 dollaria kuussa. Ranskassa tilaus maksaa 5,99 euroa kuussa, Italiassa ja Espanjassa 5,49 euroa kuussa, kun Saksassa käyttäjät maksavat tilauksesta 4,99 euroa.

Netflix kertoo, että uusi tilausvaihtoehto ei vaikuta nykyisiin tilauksiin, vaan sijoittuu näiden alapuolelle.
Suomessa nykyisistä tilauksista edullisin maksaa 7,99 euroa kuussa. Todennäköisesti Suomen hinta mainoksilla varustetulle vaihtoehdolle on 5,49 euroa kuussa, mikäli se tänne saapuu.
Mainoksia näytetään katsojille ennen katselun aloitusta ja sen aikana. Mainoksia näytetään keskimäärin 4 - 5 minuuttia tuntia kohden ja yksi mainos kestää 15 tai 30 sekuntia.
Mainoksilla varustetussa tilauksessa katselu rajoittuu 720p / HD -laatuun. Osa elokuvista ja TV-ohjelmista ei ole saatavilla lisenssirajoitusten vuoksi ja lisäksi nimikkeitä ei voi ladata laitteille.
Päivitetty: Huhtikuussa 2023 Netflix muutti mainoksilla varustetun tilauksen laadun HD -laadusta Full HD -laatuun.

Lue myös nämä
Tägit
mainokset suoratoisto Netflix
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.