Uudet AirPods Pro 2 -kuulokkeet

Matti Robinson
26. syyskuuta, 2022 12:32

Apple on julkaissut päivityksen uusille, toisen sukupolven AirPods Pro -kuulokkeille. Kalifornialaisjätin uudessa firmware-julkaisussa langattomat kuulokkeet saavat parannuksia ja korjauksia, mutta valitettavasti Apple ei tarjoa tarkempia tietoja.
Kyseessä on uusien AirPodsien ensimmäinen päivitys, sillä laitteet saapuivat kauppoihin aivan hiljattain. Virallinen muutosloki kertoo vain bugikorjauksista ja muista parannuksista. Päivitys kantaa versionumeroa 5A377 ja saapuu kuulokkeisiin automaattisesti. Tämä vaatii Bluetooth-yhteyttä laitteeseen, joilla kuulokkeita käytetään, sekä kuulokkeiden asettamista lataukseen.
Apple esitteli uudet AirPod Pro 2 -kuulokkeet yhdessä uusien iPhone 14 -mallien kanssa. Vaikka uudet kuulokkeet vaikuttavat kovasti edeltäjiltään, on niissä uudistettu muun muassa taustamelun vaimennusta sekä akkukestoa.
Lisäksi AirPodsien kotelossa on AirTag-paikantimista tuttu U1-siru, jolla hukkuneen laitteen voi löytää helposti. Kotelo tukee myös MagSafe-latausta. AirPods Pro 2 -kuulokkeet saapuivat kauppoihin aiemmin tällä viikolla maksavat noin 290 euroa.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.