Netflixin suosikkisarjan spinoff The Witcher: Blood Origin sai julkaisupäivän

Matti Robinson
26. syyskuuta, 2022 0:21

Netflix on tuottanut monia laadukkaita televisiosarjoja, jotka kilpailevat niin laadun kuin näyttävyydenkin osalta aivan parhaiden kanssa. Yksi näistä on suosittuun pelisarjaan perustuva The Witcher, joka sai ensi-iltansa 2019.
Nyt kahden kauden verran näytetyn The Witcher -sarjan sisarsarja, tätä edeltäviin tapahtumiin perustuva The Witcher: Blood Origin on saanut myös julkaisupäivän. Sarjan virallinen Twitter-tili on julkaissut sarjan julisteen julkaisupäivällä varustettuna. Sen mukaan uusi sarja saa ensi-iltansa Netflixissä joulupäivänä, eli 25. joulukuuta.
Uuden peliin perustuvan sarjan lisäksi tulossa on myös uutta jo hyväksi havaitulta The Witcher -alkuperäissarjalta. Sen suhteen odottaminen käy hieman pidemmäksi, sillä kolmas kausi on määrä saapua Netflixiin vasta ensi kesänä.
The Witcher: Blood Origin seuraa tapahtumia tuhansia vuosia ennen Geraltin ja Cirin aikaa. Julkaisupäivän ohessa sarjan näyttelijäkaartista paljastettiin Minnie Driver, joka tunnetaan mm. Good Will Hunting -roolistaan.

Worlds will collide.

The Witcher: Blood Origin is coming to Netflix on December 25. #TUDUM pic.twitter.com/jSDDf7lzdA

— The Witcher (@witchernetflix) September 24, 2022

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.