Odalta voi nyt tilata ostokset Järvenpäässä ja Keravalla sekä Tuusulassa Hyrylän alueella

Janne Yli-Korhonen
14. maaliskuuta, 2022 13:21

Tammikuussa 2022 pääkaupunkiseudulla verkkoruokakauppansa avannut Oda laajentaa toimitusaluettaan.
14.3. alkaen Odalta voi tilata viikon ruokaostokset myös Järvenpäässä ja Keravalla sekä Tuusulassa Hyrylän alueella (Hyrylä, Lahela, Riihikallio, Ruotsinkylä, Hyökkälä ja Paijala).
Odan erikoisuus on se, että sillä ei ole fyysisiä kivijalkakauppoja vaan Oda toimittaa mobiilisovelluksella tilatut ruokaostokset koteihin 7 päivänä viikossa Vantaalle rakennetusta modernista keräilykeskuksestaan.
Maanantaista perjantaihin Oda toimittaa Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulan Hyrylän alueella klo 7–21 ja lauantaina sekä sunnuntaina klo 9–16.
Kaikille uusille asiakkaille Oda tarjoaa 3 kuukauden ajan ilmaiset toimitukset yli 40 euron ostoksille. Myös 3 kuukauden jälkeen tarjolla on joka päivä ilmaisia kotiinkuljetusaikoja. Alle 40 euron ostoksiin tulee 2,90 euron pienten tilausten toimituslisä.

"Oda on saanut lentävän lähdön Suomessa ja uudenlainen palvelumme on osoittautunut todella suosituksi. Matkan varrella meiltä on kysytty paljon laajentumisestamme. Ensimmäisenä laajennamme toimitusaluettamme Järvenpäähän, Keravalle ja Tuusulan Hyrylän alueelle. Näillä seuduilla asuu paljon lapsiperheitä. He varmasti arvostavat ruoan verkkokauppaa, josta arjen ruoat saa helposti eikä kotiinkuljetuksesta tarvitse maksaa maltaita", sanoo Oda Suomen toimitusjohtaja Tobias Niemi.

Lue myös nämä
Tägit
kotiinkuljetus verkkokauppa Oda
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.