Tässä ovat uudet Applen iPadit: Myös iPad mini uudistui, vihdoin USB-C -liitin, kamerat uusiksi, Yhdysvaltain hinnat tiedossa.

Petteri Pyyny
14. syyskuuta, 2021 20:18

Apple julkisti hetki sitten uuden tablettimallistonsa, eli päivitti yhtiön iPad -malliston. Tässä ovat uutuuksien kaikki tiedot.
Yhtiön myydyin laite, eli Apple iPad esiteltiin ensimmäisenä. Laite on päivitetty käyttämään Apple Bionic A13 -järjestelmäpiiriä.
iPadin etukamera on päivitetty 12 megapikselin ultrawide-etukameraan. Lisäksi laite tukee Apple Pencil -kynää ja käyttöjärjestelmä on päivittynyt iPadOS 15 -käyttöjärjestelmään. Uusittu iPadOS 15 tuo iPadille paremman moni-ikkunoinnin ja kotinäkymään widgetit. Näyttönä on edelleen 10,2" Retina -näyttö
Perus-iPadin hinnat alkavat Yhdysvalloissa 329 dollarista - Suomen hinnat eivät ole vielä selvillä. iPad on tilattavissa jo tänään ja toimitukset asiakkaille alkavat jo ensi viikolla.



Apple iPad 10,2 (2021 malli)

Apple iPad (2021) tekniset tiedot


Seuraavaksi tilaisuudessa esiteltiin täysin uusittu iPad mini, joka on käynyt läpi täydellisen kasvojen kohotuksen.


iPad minin kenties yllättävin muutos on se, että sen kohdalla Apple siirtyy käyttämään vihdoinkin USB-C -liitintä. Näyttö on kasvanut 8,3 tuumaan, vaikka laitteen fyysinen koko ei olekaan kasvanut - eli Apple on leikannut näytön reunuksia merkittävästi pienemmäksi. Myös kamerat on laitettu täysin uusiksi.
Järjestelmäpuolella Apple kehuu iPad minin olevan 40% tehokkaampi kuin edeltäjänsä. Apple iPad mini on saatavilla myös 5G-versiona. Hinnat alkavat Yhdysvalloissa 499 dollarista. Kuten isoveljensäkin kohdalla, myös iPad mini on tilattavissa jo tänään - ja toimitukset asiakkaille alkavat jo ensi viikolla.



Apple iPad mini (2021)

Apple iPad mini (2021) tekniset tiedot


Päivitämme Suomen hinnat ja saatavuuden, kun ne selviävät.

Lue myös nämä
Tägit
Apple iPad mini Apple iPad Apple
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.