Komento takaisin! OnlyFans peruu päättöksensä, aikuisviihde jää palveluun

Petteri Pyyny
25. elokuuta, 2021 16:21

Yksi suurimmista nettialan pommeista tipautettiin viime viikolla, kuin tilaussisältöjätti OnlyFans kertoi poistavansa aikuisviihteen palvelustaan. Nyt ääni kellossa on muuttunut.
OnlyFans kertoo Twitterissä virallisella tilillään, että yhtiö on päättänyt jäädyttää 1.10.2021 voimaan tulevan sääntömuutoksen, joka olisi käytännössä kieltänyt kaiken aikuisviihteen palvelussa.

Thank you to everyone for making your voices heard.

We have secured assurances necessary to support our diverse creator community and have suspended the planned October 1 policy change.

OnlyFans stands for inclusion and we will continue to provide a home for all creators.

-- OnlyFans (@OnlyFans) August 25, 2021


Yhtiö kertoo kuunnelleensa käyttäjiään ja sisällöntuottajiaan ja saaneensa "tarpeeksi vakuuksia" sille, että yhtiö pitää nykyisen, äärimmäiden sallivan linjan palvelussaan.
OnlyFans on poikkeustapaus netissä siinä, että se ei nojaa käytännössä lainkaan mainostuloihin, vaan palvelussa fanit maksavat suoraan rahaa sisällöntuottajille siitä, että pääsevät katsomaan heidän tuottamaansa sisältöä. Käytännössä OnlyFansissa voi olla mitä vain, virkkausohjeista treenivideoihin, mutta alustasta on tullut valtavan suosittu nimenomaan aikuisviihteen saralla.
Yhtiö aikoo tiedottaa tarkemmin nyt tehdystä päätöksestä sisällöntuottajiaan.
Ruodimme viime viikolla päätöksen taustoja tarkoin, mutta ilmeisesti tuleva Mastercardin maksujen jäätyminen ei enää pelota yhtiötä niin paljoa kuin aiemmin.

Lue myös nämä
Tägit
OnlyFans
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.