Harley-Davidsonilta polkupyörä, myyntiin myös Suomessa - hinta on todella suolainen

Petteri Pyyny
10. elokuuta, 2021 16:17

Ikoninen moottoripyöräbrändi Harley-Davidson on viritellyt pajassaan jo pidemmän aikaa erilaisia uusia konsepteja. Yksi niistä on Serial 1, sähköpyöriä tekevä yhtiö.
Serial 1 sähköpyörä paljastettiin jo vuoden 2020 lopulla, mutta pyörälle oli niin paljon kiinnostusta, että Harley-Davidson päätti irrottaa sähköpyöräyhtiön kokonaan omaksi firmakseen. Harrikka omistaa yhtiöstä edelleen enemmistön, mutta Serial 1 on saanut rakentaa liiketoimintaansa rauhassa, ilman emoyhtiön isompaa vaikutusta.
Nyt Serial 1 -sähköpyörät ovat saapuneet myös Eurooppaan laajemminkin ja niitä myydään alan liikeiden lisäksi myös osassa valtuutetuissa Harley-Davidsonin myyntipisteissä. Suomessa pyöriä myy ainakin Moto-Seinäjoki. Pyörien hinnat alkavat hulppeasta 3690 eurosta, joten aivan jokaiselle näitä ei ole tarkoitettukaan.
Pyörät käyttävät samaa akkutekniikkaa, jota Harley-Davidson käyttää sähköississä moottoripyörissään kuten LiveWire-mallissaan. Muotokieleltään pyörät noudattelevat aivan ensimmäisen Harley-Davidsonin moottoripyörän muotoilua, josta nimikin on osittain napattu.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat Serial 1 sähköpyörä Harley-Davidson
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.