AOC:ltä vaativille pelaajille ja elektronisen urheilun ammattilaisille suunnattu AGON PRO AG254FG -näyttö

Janne Yli-Korhonen
29. heinäkuuta, 2021 16:21

AOC yhdistää pelinäytöt ja -lisälaitteet yhden ja saman AGON by AOC -tuotemerkin alle. Tämän tuotemerkin alle julkaistiin jo G3-malliston näyttöjä sekä pari erittäin laajaa kaarevaa näyttöä. Nyt tuotemerkin alle julkaistaan AGON PRO-mallisto, jonka ensimmäinen malli on AGON PRO AG254FG.
AOC:n mukaan AGON PRO -malliston näytöt ovat suunnattu vaativille pelaajille sekä ammattilaispelaajille.
AGON PRO AG254FG on kooltaan 24,5-tuumainen. Se on kolmelta reunalta kehyksetön. Reunoilla saa asetettua suojat, jotka vähentää kuvaan sivusta osuvia heijastuksia ja varjoja. Näytön taakse on laitettu RGB-valaistusta.

IPS-paneelia hyödyntävä näyttö toimii Full HD -resoluutiolla ja erittäin nopealla 360 hertsin virkistystaajuudella. Ominaisuuksiin kuuluvat yhden millisekunnin GtG-vasteaika ja NVIDIA Reflex Latency Analyzer -sovelluksella höystetty Nvidia G-Sync.
Nvidia Reflex -tekniikan pienentää näytön sisäisen viiveen äärimmäisen pieneksi. Nvidia Reflex Latency Analyzer puolestaa mittaa tarkasti hiiren napsautuksen ja näytön pikselien reagoimisen välissä kuluvan ajan.
IPS-paneeli tukee 110% sRGB-väriavaruutta ja tarjoaa laajat 178° / 178° asteen katselukulmat. Näyttö on myös VESA DisplayHDR 400 -sertifioitu.
Jalustassa on korkeus-, kallistus-, kierto- ja kääntötoiminnot. Tuettuna on myös 100 x 100 seinäkiinnitys. Pelaajat voivat muokata näyttönsä asetuksia tietokoneelle asennettavalla G-Menu-ohjelmistolla, langallisella kaukosäätimellä tai QuickSwitchillä. Näyttöön on lisätty erityisiä peliominaisuuksia, kuten Dialpoint-tähtäin, joka asettaa näytön keskelle kiinteän tähtäinjyvän.
24,5 tuuman AGON PRO AG254FG on saatavilla syyskuussa 2021 849 euron suositushintaan.
Lisätietoa saa täältä.

Lue myös nämä
Tägit
AOC näyttö pelinäytöt kilpapelaaminen
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.