Galaxy Book Go laajentaa Samsungin kannettavien valikoimaa

Janne Yli-Korhonen
3. kesäkuuta, 2021 16:08

Samsung laajentaa tämän vuoden kannettavien tietokoneiden valikoimaa edullisen hintaluokan Galaxy Book Go -kannettavalla, joka on suunniteltu käytettäväksi etenkin tien päällä ollessa. Tämä laite tulee myyntiin myös Suomessa.
Galaxy Book Go on painoltaan 1,38 kiloa ja siinä käytetään 14-tuumaista TFT Full HD -näyttöä. Sarana kääntyy laitteessa 180 astetta.

Kannettava on varustettu Qualcomm Snapdragon 7c Gen 2 -alustalla, joka tukee LTE 4G -yhteyksiä. Lisäksi Samsung julkaisi Galaxy Book Go 5G -version Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 2 5G -alustalla, mutta tämän version myyntiintulosta ei vielä tiedotettu.
Book Go toimii yhdessä Samsung Galaxy -ekosysteemin kanssa. Quick Share -ominaisuudella voi jakaa langattomasti tiedostoja puhelimen ja kannettavan välillä. SmartThings-sovelluksella voi hallita kodin IoT-laitteita ja SmartThings Find -sovelluksella voi puolestaan seurata kannettavan sijaintia. Second screen -ominaisuudella voi käyttää Galaxy Tab S7 -sarjan tablettia kannettavan toisena näyttönä. Lisäksi kannettava sisältää Samsung TV Plus -palvelun.

Galaxy Book Go hinta


Galaxy Book Go on saatavana hopeisessa värissä. Kannettavan suositushinta on 449 euroa, ja se on saatavana valikoiduilta jälleenmyyjiltä kesäkuun puolivälistä alkaen.

Galaxy Book Go tekniset tiedot

Lue myös nämä
Tägit
Qualcomm Snapdragon 8cx Qualcomm tietokone Samsung Galaxy Book Samsung
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.