Razer julkaisi langattoman 65% BlackWidow V3 Mini HyperSpeed -näppäimistön

Janne Yli-Korhonen
25. toukokuuta, 2021 19:37

Noin vuosi takaperin Razer esitteli yhtiön ensimmäisen 60% mekaanisen näppäimistön. Tämä saa nyt kaverikseen 65% BlackWidow V3 Mini HyperSpeed -näppäimistön, joka on myös langaton.
65% koko tarkoittaa, että näppäimistöstä löytyy nuolinäppäimet, jotka on jätetty pois 60% kokoisessa näppäimistössä.


Uuden näppäimistön kohdalla Razer päätti käyttää langatonta, pienen viiveen HyperSpeed -yhteyttä, jota varten tietokoneeseen tulee liittää oma vastaanotin. Tähän yhteen vastaanottimeen voi lisätä myös Razerin hiiren, kuten tuoreen Orochi V2 -pelihiiren.

Näppäimistö tukee myös normaalia Bluetooth-yhteyttä, jonka avulla on mahdollista vaihtaa kolmen yhdistetyn laitteen välillä.
Akunkesto yltää parhaimmillaan 200 tuntiin. Lataus onnistuu USB-C -liitännän kautta, joka mahdollistaa myös langallisen käytön samanaikaisesti. Täyteen lataus kestää Razerin mukaan hieman alle 5 tuntia.
Rakenteessa hyödynnetään alumiinia. Doubleshot ABS -näppäinhattujen alta löytyy Razerin tuntopisteellä ja äänellä varustetut Green -kytkimet tai hiljaiset ja lineaariset Yellow -kytkimet. Pohjoismainen asettelu on saatavilla vain Yellow-kytkimille.
BlackWidow V3 Mini HyperSpeed on saatavilla heti valikoiduilla jälleenmyyjillä ja Razerin nettisivujen kautta. Hintaa löytyy 189,99 euroa.

Lue myös nämä
Tägit
Razer Razer Chroma näppäimistö Razer BlackWidow
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.