Razerin Thunderbolt 4 Dock -telakka tarjoaa kasan liitäntöjä ja Chroma-valaistuksen

Janne Yli-Korhonen
5. helmikuuta, 2021 15:07

Razer esitteli uuden Huntsman V2 Analog -näppäimistön lisäksi myös pari kannettavan lisätarviketta. Razer Thunderbolt 4 Dock -telakka tarjoaa useita liitäntöjä näyttävän Chroma -valaistuksen kera. Näyttävää valaistusta tarjoaa myös uusi kannettavan tietokoneen jalusta.
Razer Thunderbolt 4 Dock Chroma -telakka sisältää useita liitäntöjä kannettavan tietokoneen kaveriksi. Näihin lukeutuvat UHS-II SD kortinlukija, gigabitin Ethernet-liitäntä, 3x USB-A 3.2 Gen 2 -porttia ja 4x USB-C Thunderbolt 4 -liitäntää.

Thunderbolt 4 Dock Chroma -telakan liitännät.


Thunderbolt 4 mahdollistaa 40 gigabitin tiedonsiirron. Telakkaan voi kytkeä vaikkapa kaksi 4K-näyttöä tai yhden 8K-näytön. Laite tarjoaa myös 90 watin latauksen kannettavalle tietokoneelle.
Razer myös haluaa telakan olevan esillä pöydällä, joten se sisältää myös Chroma RGB -valaistuksen, jota voi Windows-koneella hallita Synapse 3 ohjelmiston avulla.

Telakassa on näyttävä Chroma-valaistus.


329,99 euron hintainen Thunderbolt 4 Dock Chroma on nyt ennakkotilattavissa Razerin nettisivujen kautta ja se tulee myöhemmin saataville jälleenmyyjille.
Telakan lisäksi Razer julkaisi Laptop Stand Chroma V2 -telineen kannettavalle tietokoneelle. Alumiinista valmistettu teline nostaa kannettavaa hieman ylöspäin parantaen ergonomiaa ja jäähdytystä koneen alla.

Laptop Stand Chroma V2 telineen pohjassa on valaistus.


Lisäksi telineen voi yhdistää koneeseen USB-C -liitännän avulla, jolloin lisälaitteita voi yhdistää telineen takana oleviin liitäntöihin. Liitännöistä löytyvät HDMI, USB-A ja USB-C. Myös tästäkin uutuudesta löytyy Razerin Chroma -valaistus.
Hintaa tällä telineellä on 129,99 euroa. Lisätietoa siitä saa täältä.

Telineen liitännät.

Lue myös nämä
Tägit
Razer Razer Chroma tietokone telakka
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.