Disney+ -suoratoistopalvelu sai GroupWatch -ominaisuuden - mahdollistaa yhteiskatselun 7 käyttäjän kesken

Janne Yli-Korhonen
22. lokakuuta, 2020 15:02

15. syyskuuta Suomeen saapunut Disney+ -suoratoistopalvelu on saanut uuden ominaisuuden. GroupWatch -niminen ominaisuus mahdollistaa sisältöjen yhteiskatselun ja reaktioiden jakamisen jopa seitsemän käyttäjän kesken, ja se toimii selaimessa, mobiililaitteissa, kytketyissä TV-laitteissa sekä älytelevisioissa.
"Tarinat heräävät eloon, kun ne voi jakaa ja nauttia yhdessä muiden kanssa. Erityisesti nyt, kun monet joutuvat olemaan erossa ystävistään ja perheestään, GroupWatch tarjoaa mahdollisuuden yhteisiin elämyksiin Disney+ -suosikkitarinoiden parissa – omalla sohvalla", sanoo Jerrell Jimerson, SVP, Product, Disney+.

Tilaajat voivat käynnistää yhteiskatselun klikkaamalla GroupWatch-kuvaketta, joka sijaitsee sarjojen ja elokuvien tietosivulla.
Käyttäjä voi tämän jälkeen kutsua kuusi muuta Disney+ -tilauksen omaavaa katsomaan samaa elokuvaa tai sarjaa. Kutsun voi lähettää mobiilista tai verkosta, ja katseluun voi osallistua myös kytketyllä TV-laitteella tai älytelevisiolla. 
GroupWatch-ominaisuus toistaa halutun elokuvan tai sarjan samassa tahdissa jokaiselle käyttäjälle ja kaikilla katselijoilla on mahdollisuus pysäyttää toisto sekä siirtyä ohjelmassa eteen- ja taaksepäin.
Disney+ -palvelussa on katsottavissa yli 6300 nimikettä muun muassa Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars-, ja National Geographic -viihdebrändeiltä, minkä myötä palvelusta löytyvät The Walt Disney Companyn parhaat tarinat.
Palvelun hinta on 6,99 euroa kuukaudessa tai 69,99 euroa vuodessa.

Lue myös nämä
Tägit
Disney+ suoratoisto
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.