WhatsApp, Instagram ja Facebook ovat nurin ympäri maailmaa

Petteri Pyyny
13. maaliskuuta, 2019 22:16

Kaikki Facebooki tärkeimmät palvelut eli WhatsApp, Instagram ja Facebook ovat nurin koko maailmassa - tai toimivat erittäin pätkien.
Ongelmat koskevat huikeaa määrää käyttäjiä ja liittynevät ilmeisesti jonkinlaisiin palvelinongelmiin Facebookin ytimessä. Palvelujen tilaa seuraava DownDetector-sivusto kertoo ongelmien alkaneen noin klo 19:00 Suomen aikaa ja olevan edelleen tätä kirjoittaessa päällä.


Myös Twitterissä asia on huomatu ja mm. #whatsappdown -tunniste on täynnä vihaisia viestejä.

Can txt but not send multimedia or status updates. Anybody with same prblm? #whatsappdown

-- Sohail Kazi🇮🇳 (@SohailKazi02) 13. maaliskuuta 2019


Monet käyttäjät kertovat, että WhatsAppissa voi lähettää ainakin aika ajoin tavallisia viestejä, mutta multimedia, kuten kuvat, eivät liikahda mihinkään.

When FB, WhatsApp and Instagram are down and you actually have to talk to people 😂😂 #facebookisdown #whatsappdown #Instagramdowm

— miss_annama_ (@miss_annama) 13. maaliskuuta 2019


EDIT 22:34: Tätä kirjoittaessa Facebookin selailu toimii, mutta Facebookiin sisällön julkaiseminen tai jakaminen ei toimi. WhatsAppissa toimivat tekstimuotoiset viestit, mutta kuvaviestit eivät. WhatsApp-puhelut toimivat aika ajoin, mutta eivät kaikilla.
Myös Messengerissä kuvien lähettäminen tuntuu tökkivän käyttäjillä. WhatsAppin selainversion käyttö ei toimi tällä hetkellä.

Lue myös nämä
Tägit
WhatsApp Instagram Facebook
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.