Apple kehittää haastajaa Chromecastille?

Manu Pitkänen
22. marraskuuta, 2018 12:09

Apple keskittyy lähes kaikissa yhtiön kehittämissä tuotteissa high-end-markkinoihin, mutta television kohdalla se saattaa joutua poikkeamaan strategiastaan. The Informationin tietojen mukaan Applen sisällä on pohdittu Chromecastin kaltaisen edullisen TV-lisälaitteen tuomista markkinoille.
Televisiotikku tarjoaisi kuluttajille matalan kynnyksen päästä käsiksi Applen ekosysteemiin ja Apple kykenisi markkinoimaan laajemmalle yleisölle ensi vuonna julkaistavaa TV-palveluaan. Apple TV -mallisto voi olla monille kuluttajille liian kallis, joten edullisemmalle ja karsitummalle tuotteelle voisi olla kysyntää.
Hyvä syy ostaa juuri Applen Chromecast-klooni voisi olla esimerkiksi se, että ensi vuonna maailmanlaajuisesti lanseerattava TV-palvelun sisältöjä näkisi sen kautta ilmaiseksi. Tosin ilmaiset sisällöt rajoittuvat vain Applen omiin tuotantoihin, mutta siitä huolimatta kuluttajat voivat kokea saavansa Applen tikusta enemmän vastinetta rahalleen.
TV-tikku on kuitenkin vain Applen insinöörien tuotekehitysidea. Siitä on vielä pitkä matka markkinoille lanseerattavaksi tuotteeksi.

Lue myös nämä
Tägit
Chromecast Ultra Chromecast Apple TV Apple
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.