Tässä kesäkuun Netflix Originals -uutuudet: Kannabiskokkausta ja mentalismia

Matti Robinson
8. kesäkuuta, 2018 19:06

Kesä on alkanut varsin lämpimästi monin paikoin, mutta ei hätää, kyllä se räntäsade vielä sieltä tulee ja aikaa jää näin myös Netflixin katsomiselle.
Kesäkuulle onkin varsin mukavasti tarjontaa myös suoratoistojätin oman Originals-ohjelmiston osalta.
Jo ensimmäisen viikon aikana Netflixissä on julkaistu uusi korealaissarja Busted!, minisarja Ranskan terrori-iskuista nimeltään November 13: Attack on Paris sekä kohutun koomikko Michelle Wolfin standup-spesiaali. Luvassa on kuitenkin paljon, paljon muutakin Netflix-kivaa.
Elokuvarintamalla on teinikomedia Alex Strangelove, romanttinen komedia Ali's Wedding irakilaisperheestä Australiassa, Intialainen lyhytelokuvakokoelma Lust Stories, israelilaisdraama Maktub, mm. Pete Davidsonin ja Lucy Liun tähdittämä rom-com Set It Up, espanjalainen draama La enfermedad del domingo eli Sunday's Illness, New York Postin Susannah Cahalanin muistelmiin perustuva Brain on Fire, kiinalainen rakkaustarina Us and Them, ranskalaisdraama To Each, Her Own (eli Les Goûts et les couleurs) sekä sci-fi trilleri TAU.
Standupissa tarjolla on puolestaan mm. Kamau Bellin Private School Negro ja Hannah Gadsbyn Nanette, Netflixin huippusuosittujen rikosdokumenttien sarjaa jatkaa The Staircase ja historiallisiin dokumentteihin lisätään toisen maailman sodan mysteereistä kertova Churchill's Secret Agents: The New Recruits.
Uutuussarjoihin lukeutuu myös synkkä mysteeri Australiasta Secret City, virtuaalitodellisuudesta kertova futuristinen Kiss Me First, ranskalainen minikokoinen rikosdraama La forêt sekä Yhdysvaltojen huume-epidemiasta kärsivistä miehistä kertova Recovery Boys.
Yksi mielenkiintoisimmista uutuuksista on ehdottomasti huippumentalisti Derren Brownin uusin spesiaali Miracle, joka saa ensi-iltansa 22. kuluvaa kuuta.
Erikoisin uutuus on lienee kuitenkin Cooking on High, joka yhdistää kannabiskultuurin ja ruokaohjelmat. Todennäköisesti tavallinen pot brownie ei riitä tässä kisassa.
Animaatioita lapsille ja lapsenmielisille ovat uudet The Hollow, Treehouse Detectives, True: Magical Friends, True: Wonderful Wishes sekä Harvey Street Kids. Animetarjontaa laajennetaan Fate/EXTRA Last Encore: Oblitus Copernican Theoryn myötä.
Uutuussarjojen lisäksi Netflixillä on tietysti tarjolla myös melkoisesti palaavia sarjoja, joista mainottakoon mm. Marvel's Luke Cage, GLOW ja Nailed It! kakkoskaudella, The Ranch vitoskaudella sekä Sense8:n viimeinen kausi.
Tässä vielä muutamia mainittujen ohjelmien trailereita.




Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.