Microsoft lisäsi mainoksia Windows 10:een – Näin estät näkymisen

Manu Pitkänen
21. maaliskuuta, 2017 10:22

Microsoft on toiminut aggressiivisesti houkutellessaan käyttäjiä siirtymään Windows 10:n pariin. Määrätietoisuus ei lopu pelkästään siihen, vaan maaliskuusta alkaen ohjelmistojätti on alkanut esittää omien palveluiden mainoksia Windows 10:ssä.
Tarkemmin sanottuna Microsoft on alkanut esittää pieniä OneDrive-pilvipalvelua mainostavia pop-up-ikkunoita, kun resurssienhallinnassa avaa pikakäyttönäkymän (Quick Access). Pop-up-ikkuna kertoo käyttäjälle, että 6,99 dollarin kuukausimaksua vastaan hänellä olisi mahdollisuus saada teratavu pilvitallennustilaa ja Office 365 -paketin toimistosovellukset.
Mainoksen näkymisen voit kuitenkin estää.

Näin estät OneDrive-mainoksen näkymisen Windows 10:ssä


Avaa resurssienhallinta (Oma tietokone) ja valitse ikkunan yläreunassa oleva Näytä-välilehti. Asetusnauhan lopusta löytyy Asetukset-painike, jonka takaa löytyy Muuta kansio- ja hakuasetuksia. Avautuvasta ikkunasta valitse Näytä-välilehti. Edessäsi näky listaa edistyneistä asetuksista, sieltä pitäisi löytyä myös sellainen asetus kuin Näytä synkronointipalvelun ilmoitukset. Poista merkintä tästä kohdasta, ota asetusmuutos käyttöön ja paina OK.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Microsoft Office 365 Windows 10 OneDrive
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.