GTA IV ja lisäosat nyt pelattavissa Xbox Onella

Matti Robinson
10. helmikuuta, 2017 22:06

Rockstar Games on tänään kertonut, että sen huippusuosittu Grand Theft Auto IV on nyt pelattavissa taaksepäin yhteensopivuuden avulla Xbox One -konsolilla. Rockstarin mukaan Grand Theft Auto IV:n lisäksi myös lisäosa Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City on niin ikään pelattavissa.
Peliyhtiön mukaan Microsoft on lisännyt nyt kaikki GTA IV -peliversiot taaksepäin yhteensopivien pelien listalle. Niko Bellicin, Johnny Klebitzin ja Luis Lopezin tarinoita pääsee siis pelaamaan nyt ensi kertaa Xbox One -konsolilla.
Mikäli omistaa pelistä fyysisen Xbox 360 -kopion, niin päivityksen jälkeen levyn voi syöttää normaaliin tapaan ja sen pitäisi toimia. Mikäli omistaa puolestaan digitaalisen kopion, niin pelin voi ladata "Ready to Install"-osiosta Xbox One -konsolille.
Rockstar juhlii pelin saapumista Xbox Onelle arvonnalla, jossa Social Club -jäsenet voivat voittaa oheisen kuvan esittämän GTA IV -keräilyesinepaketin.
Grand Theft Auto IV on yksi viime konsolisukupolven suosituimmista ja yksi kaikkien aikojen parhaiten arvostelluista peleistä.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.