Ilmainen Windows 10 -päivitys päättyy pian, vielä kerkeät

Matti Robinson
16. heinäkuuta, 2016 15:10

Microsoft on laittanut kaikki peliin Windows 10:n kanssa. Yhtiö on puskenut uutta käyttöjärjestelmää valtaisalla paineella ja saanutkin aikaan merkittävää tulosta kuluneen vuoden aikana. Vaikka joillekin iänikuiset muistutukset päivityksestä (varmasti tämä mukaan lukien) ovat ärsyttäviä, niin päivityksestä voi olla paljonkin hyötyä.
Windows 10:n on saataville useimmille Windows 7 ja Windows 8 -käyttäjille täysin maksutta, joka on myös erikoista Microsoftin taholta. Tarjous ei kuitenkaan jatku loputtomasti, vaan on itseasiassa päättymässä varsin pian. Niinpä nyt kannattaa harkita päivitystä ainakin vielä kerran, mikäli edellisellä kerralla päätit olla päivittämättä.
Tasan kahden viikon päästä päivitys ei ole enää ilmainen, joten nyt on hyvä aika päivittää.
Vaikka olisi tykästynyt edelliseen Windowsiin, niin Windows 10 tuo mukanaan paljon uutta ja on varsin onnistunut käyttöjärjestelmä. Sirin kaltaiset ominaisuudet ja monet korjaukset käyttäjien inhoamiin Windows 8 -ominaisuuksiin ovat jo pelkästään hyvä syy päivittämiseen. Lisäksi käyttöjärjestelmän tuki on varmasti edeltäjiä parempi.
Suuntaa siis osoitteeseen https://www.microsoft.com/en-us/windows/windows-10-upgrade mikäli haluat päivittää.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.