Microsoft aikaistaa Surface-julkistusta – Uusia laitteita tulossa jo syksyllä

Manu Pitkänen
6. heinäkuuta, 2016 12:30

Microsoft on päättänyt aikaistaa joidenkin Surface-laitteiden julkaisua tulevaan syksyyn, kertoo ZDNetin Mary Jo Foley. Aiemmin sunnitelmana oli uudistaa Surface-laitteet ensi vuoden alussa Windows 10:n niin sanotun Redstone 2 -päivityksen julkaisun yhteydessä.
Syksyllä päivitettävistä laitteista ei ole kuitenkaan tarkempaa tietoa, mutta Microsoft voi käyttää tilaisuutta hyväksi esimerkiksi uusien Surface-tablettien esittelyyn. Yhtiö on myös esitellyt syksyisin Band-aktiivisuusranneketta, joten sen päivittäminenkään ei kuulu mahdottomalta ajatukselta.
Microsoft aikoo kuitenkin todennäköisesti esitellä viime aikoina huhutun All-in-One-tyyppisen Surface-tietokoneen vasta ensi kesänä. Windows Centralin tietojen mukaan Microsoft kehittäisi kahta AIO-laitetta, joista toinen olisi täysiverinen tietokone ja toinen toimisi lähinnä näyttönä Continuum-käyttöä varten.
Windows 10:lle on tulossa ensi vuonna ainakin kaksi isompaa ohjelmistopäivitystä, jotka tunnetaan yhtiön sisällä Redstone 2- ja Redstone 3 -päivityksinä. Näistä ensinnä mainitun pitäisi tulla saataville ensi vuoden alussa ja viimeksi mainittu myöhemmin samana vuonna.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Microsoft Surface Windows 10 Microsoft Surface Pro 4 Microsoft Surface Book
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.